Meillä Motionsissa on useamman vuoden kokemus erilaisten hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvien tapahtumien ja projektien kehittämisestä ja järjestämisestä. Opiskelijoiden ylläpitämä osuuskunta ei välttämättä ole yritys, mihin törmää ihan joka päivä. Mistä Motions sai alkunsa?

Lahden ammattikorkeakoulussa syntyi vuonna 2011 idea. Voisiko fysioterapeuttiopiskelijat hyödyntää innokkuuttaan ja kiinnostustaan yrittäjyyteen ihan oikeassa yritystoiminnassa jo ennen varsinaista ammattiin valmistumista? Idea poiki uudenlaisen, innovatiivisen opiskelijalähtöisen yrityksen, osuuskunnan joka sai nimekseen Motions. Vuonna 2011 osuuskunnassa aloittivat ensimmäiset fysioterapeuttiopiskelijat. Yritystoiminta käynnistettiin ja se jatkuu edelleen LAB-ammattikorkeakoulussa. Vuosien varrella toiminta on kehittynyt kovasti, työntekijät vaihtuneet aina uusien opiskelijoiden ryhtyessä töihin. Yritykselle missio on kuitenkin edelleen sama: tuottaa laadukkaita ja yksilöityjä palveluita hyvään hintaan.

Motions ei ole merkittävää voittoa tavoitteleva yritys. Tavoitteemme on erityisesti kerryttää kokemusta, kannustaa lisää opiskelijoita yritystoiminnan pariin ja saada tyytyväisiä asiakkaita. Valitsemalla Motionsin tuet vastavalmistuvien fysioterapeuttien ja opiskelijoiden opintojen etenemistä, työkokemuksen kartuttamista ja ennen kaikkea nuorta yrittäjyyttä.